Jadłospis

18.11.2019 Poniedziałek

  1. Zupa z soczewicy na boczku z ziemniakami i zieloną pietruszką-250g Alergeny-seler
  2. Naleśniki z twarogiem i śmietaną ok-200g Alergeny-gluten, jaja ,mleko
  3. Kompot-200ml

19.11.2019 Wtorek

1. Zupa rosolnik z kaszy jaglanej na mięsie drobiowym i z zieloną pietruszką-250g, Alergeny –seler

2. Kotlet z piersi z kurczaka panierowany ok 120g Alergeny-gluten ,ziemniaki -180g Alergeny- , mleko surówka z kapusty pekińskiej z jogurtem ok 100g Alergeny mleko

3. Herbata owocowa-200ml

20.11.2019 r. Środa

1. Zupa brokułowa z ziemniakami ze śmietaną na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką - 250g. Alergeny –seler,gluten.

2. Łazanki z kiszoną kapustą i mięsem wieprzowym-250g  Alergeny - gluten

3. Herbata miętowa z cytryną i miodem -200 ml. + owoc

21.11.2019r. Czwartek

  1. Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty na boczku z ziemniakami i zieloną pietruszką-250g Alergeny – seler.
  2. Zraziki wieprzowe w sosie pieczarkowym-130g Alergeny- gluten kasza jęczmienna130g Alergeny-masło ogórek kiszony ok 100g
  3. Sok jabłkowy-200ml.

22.11.2019 Piątek

1. Zupa pomidorowa z makaronem ze śmietaną na maśle-250g Alergeny-gluten,mleko

2. Ryba łosoś pieczony-100g Alergeny- ryba, jaja ,gluten,ziemniaki-180g, surówka ze świeżej kapusty  ok-90g

3. Woda z cytryną-200ml

Facebook

Instagram

 

Partnerzy szkoły

 

BIP

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd