17.02.2020 r. PONIEDZIAŁEK

  1. Zupa jarzynowa z ziemniakami na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką-250g, Alergeny- seler
  2. Spaghetti po bolońsku z mięsem wieprzowym-250g Alergeny-seler, gluten
  3. Kompot -200ml.

18.02.2020 r. WTOREK

  1. Zupa rosolnik z kaszy jaglanej na mięsie drobiowym zieloną pietruszką- 250g. Alergeny –seler
  2. Kotlet drobiowy panierowany-ok 100g,Alergeny-jaja,gluten ziemniaki -180g,Alergeny-mleko mizeria ok-90g Alergeny – mleko,
  3. Herbata owocowa-200g.

19.02.2020 r. ŚRODA

  1. Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty na boczku z ziemniakami i zieloną pietruszką- 250g. Alergeny –seler,  
  2. Placki z jabłkami i cukrem pudrem ok-250g Alergeny – mleko,gluten,jaja
  3. Herbata z cytryną i miodem-200ml.

20.02.2020r. CZWARTEK

  1. Zupa toskańska z ziemniakami na boczku– 250g.Alergeny –seler,mleko.
  2. Gulasz wieprzowy ok-130g Alergeny-gluten, kasza jęczmienna-130g Alergeny-gluten, mleko, ogórek kiszony ok-90g
  3. Herbata miętowa z miodem-200ml

21.02.2020r. PIĄTEK

  1. Zupa pieczarkowa z makaronem ze śmietaną na maśle z pietruszką zieloną – 250g. Alergeny-gluten, mleko
  2. Kotlet z dorsza panierowany z pieca-100g Alergeny- ryba,gluten ,ziemniaki -180g Alergeny- mleko, surówka z kapusty kiszonej.  
  3. Woda z cytryną -200ml.     

Facebook

Instagram

 

Partnerzy szkoły

 

BIP

Our website is protected by DMC Firewall!