Jadłospis

18.03.2019 r. Poniedziałek

  1. Zupa ogórkowa z ziemniakami na mięsie drobiowym, zieloną pietruszką- 250g Alergeny –seler, gluten,
  2. Pierogi z mięsem-180g Alergeny –gluten, jaja, mleko, kapusta czerwona duszona na maśle-250g Alergeny- mleko
  3. Kompot-200ml

 

19.03.2019r. Wtorek

  1. Zupa rosolnik z kaszą jaglaną na mięsie drobiowym z zieloną pietruszką– 250g Alergeny –seler
  2. Gołąbki po hiszpańsku-100g -100g Alergeny- gluten jaja,ziemniaki-200g ogórek kiszony-90g
  3. Herbata owocowa-200ml + owoc

 

20.03.2019r. Środa

  1. Zupa z soczewicy na boczku z ziemniakami i zieloną pietruszką – 250g Alergeny –seler, gluten,jaja
  2. Ryż zapiekany z jabłkami ze śmietanką-250g, Alergeny – mleko
  3. Woda z cytryną-200ml.

 

21.03.2019r. Czwartek

  1. Zupa brokułowa na mięsie drobiowym ze śmietaną i ziemniakami z pietruszką zieloną -250g Alergeny- seler, mleko
  2. Spaghetti po bolońsku z mięsem wieprzowym i żółtym serem -250g Alergeny –gluten,jaja,mleko,
  3. Herbata miętowa-200ml

 

22.03.2019r. Piątek

  1. Zupa owocowa--250g Alergeny-gluten ,mleko
  2. Paluszki rybne z dorsza --90g Alergeny –gluten, jaja ,ryba, ziemniaki , surówka z białej kapusty
  3. Herbata -200ml

Facebook

Instagram

Partnerzy szkoły

 

BIP

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd